123rf_9432498_380Iedere hond is een Denkadog…

Waar Denkadog voor staat? Nét wat bewuster met je hond omgaan. Jouw hond moet zich ook echt hond kunnen voelen. Als de mogelijkheid zich voordoet, duiken jullie de natuur in om een frisse natte neus te halen. Lekker en gezond. En daar hoort hondenvoeding bij die bij jullie Denkadog Way Of Life past.…

Een team van dierenartsen en diëtisten werkt continu aan verantwoorde en betaalbare hondenvoeding van hoge kwaliteit, die naadloos aansluit op wat jouw hond nodig heeft en lekker vindt. Denkadog blijft bij de natuurlijke basis. Dus zonder vreemde of exotische ingrediënten. Puur, eerlijk, authentiek en van eigen bodem. Jouw hond proeft het direct. Jij merkt het al na korte tijd. Alleen al aan de glanzende vacht van je beste vriend.

…dus geef je ‘m Denkadog!

Ons assortiment is op maat gemaakt voor Pups & Junior, de Volwassen Hond en de Senior. Voor honden met een kwaal heeft Denkadog een uitgebreid assortiment speciale voeding: Denkadog Superior Care.

Hoeveel voeding heeft mijn hond nodig?
De energiebehoefte van uw hond is afhankelijk van verschillende factoren.

Voedingswijzer

Deze voedingswijzer is gemaakt om snel je keuze te maken voor de juiste voeding voor je Denkadog. Je hond is volwassen als hij ongeveer 8 maanden oud is voor een klein ras tot 10 kg. Hij is volwassen op 12 maanden voor een gemiddeld groot ras tot 35 kg en is van een groot ras als hij zwaardere wordt dan 35 kg.

Heeft uw hond 75% van het verwachte eindgewicht bereikt?

De passie van Erik

Dierenarts Erik Luijerink: "Van jongs
af aan ben ik dol op allerhande dieren. Het was dan ook niet gek dat ik de dierenartspraktijk van mijn vader overnam.

Na de overstap naar Denkadog heeft mijn passie een nieuwe wending gekregen. Als dierenarts wil je het liefst alle dieren gezond houden, de basis daarvan ligt nu eenmaal bij de juiste voeding. Dankzij de combinatie van mijn praktijkervaring en wetenschap heb ik de kans gekregen aan de basis te staan van een kwaliteitsvoeding die zowel smakelijk als 100% natuurlijk is!"
 

Dit vinden klanten

Maaike Wingers uit Venlo: "Denkadog maakt zijn beloftes waar! Toen ik dierenarts Erik Luijerink om advies vroeg over het haaruitval van mijn Labrador 'Witje', kreeg ik een uitgebreid antwoord. Het haaruitval bleek een symptoom van voedselallergie. Op aanraden geeft ik Witje nu geen vlees meer, maar alleen nog Denkadog Hypo-Sensitive. De jeuk is voorbij en hij ligt weer gewoon met onze poes in een mand! Puur natuur is dus zelfs voor honden beter."